Ελλάδα

Χαραλαμπόπουλος; «Παρών»

Με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να παίρνει κανονικά χρόνο συμμετοχής, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με τη Μπάμπεργκ. Εκτός οι τραυματίες Νέλσον, Σλότερ και Μαυροκεφαλίδης.

Θετικά τα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βλέπει να μειώνονται τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τέθηκε κανονικά την Πέμπτη στη διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα των «πρασίνων» ενάντια στη Μπάμπεργκ, δείχνοντας πως ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ΝτεΜάρκους Νέλσον, Έι Τζέι Σλότερ και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή.

Πλέον, ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» και το επιτελείο του, έβγαλαν τα απαραίτητα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή την τελευταία της προπόνηση και, στη συνέχεια, θα αναχωρήσει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει στο πρώτο «Nick Galis Cup».

Υπενθυμίζεται πως το «ντεμπούτο» του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη, θα γίνει το Σάββατο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x