Γενικά

Χαροπαλεύει Ισπανός αναβάτης μετά από πτώση στο Ράλι Ντακάρ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Ισπανός αναβάτης, Κάρλες Φαλκόν μετά από πτώση στο Ράλι Ντακάρ.

Ο Ισπανός αναβάτης, Κάρλες Φαλκόν, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από πτώση στην δεύτερη ειδική διαδρομή του Ράλι Dakar.

O άτυχος μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ υπέστη κάταγμα στον σπόνδυλο C2, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών και της ομάδας του.

«Έχει εγκεφαλικό οίδημα, αλλά αυτό το κάταγμα είναι που ανησυχεί περισσότερο τους γιατρούς», σχολίασε η Κάρλα Πρατ, υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας Twintrail Racing Team στο ισπανικό δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Teledeporte, προσθέτοντας ότι ο Φαλκόν θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Ριάντ.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών «στο 448ο χλμ. της σημερινής ειδικής, στις 3:52 μ.μ. ο Ισπανός αναβάτης μοτοσικλέτας, Κάρλες Φαλκόν (Νο 135)? είχε πτώση. Αμέσως υπήρξε ενημέρωση από έναν πιλότο που τον ακολουθούσε κι ένα ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή, για τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο μοτοσικλετιστή. Η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται σοβαρή, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Al-Duwadimi».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x