Stoiximan Super League

Χαρούμενοι και… συνειδητοποιημένοι

Περήφανοι που ανήκουν στον Παναθηναϊκού κι αποφασισμένοι να βοηθήσουν την ομάδα δήλωσαν οι νεοαποκτηθέντες της ομάδας. «Γνωστός και σεβαστός στην Αγγλία ο ΠΑΟ», δήλωσε ο Στιλ.

Τα τέσσερα αποκτήματα του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λεωφόρο. Όλοι τους δήλωσαν χαρούμενοι που φορούν τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος και αποφασισμένοι να καθιερωθούν και να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ξεχώρισαν οι ατάκες του Χρήστου Μπούρμπου πως «… ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να περίμενε κάποιο καλύτερο όνομα από μένα, αλλά θέλω να βγάλω την ομάδα ασπροπρόσωπη», αλλά και του Λουκ Στιλ πως «… ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός και σεβαστός στην Αγγλία».

Αναλυτικά:

Χρήστος Μπούρμπος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα. Ξέρω πόσο δύσκολη απόφαση ήταν λόγω της ηλικίας μου αλλά και από τον κόσμο που μπορεί να περίμενε κάτι καλύτερο σαν όνομα. Εγώ θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα υπάρχουν άλλες απαιτήσεις στην ομάδα και ήθελα χρόνο για να προσαρμοστώ».

Ουασίμ Μπούι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για τους φιλάθλους».

Λουκ Στιλ: «Είμαι πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και είναι ιδιαίτερη η τιμή για σένα . Έχω ξαναπεί ότι στην Αγγλία ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σεβαστός και τον έβλεπα όταν έπαιζε με αγγλικές ομάδες. Τον ξέρουν όλοι οι φίλοι μου και η οικογένεια μου. Η πρόκληση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν ο λόγος που ήρθα και έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι ευτυχισμένος που έπαιξα στους δύο προηγούμενους αγώνες, είμαι εδώ για να μάθω και να βοηθήσω. Έχω προσαρμοστεί. Στην αρχή είχε πολύ ζέστη , μου φαινόταν λίγο περίεργο αλλά έχω εγκλιματιστεί πλέον. Κατά τα άλλα το ποδόσφαιρο σε όλες τις χώρες είναι το ίδιο. Με αγκάλιασαν και με βοήθησαν».

Για το αν θα αγωνιστεί με την Εστορίλ, είπε: «Δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι την Πέμπτη αλλά εγώ προετοιμάζομαι το ίδιο. Θα είναι μια πρόκληση για όλους μας την Πέμπτη και ένα σκληρό ματς. Είναι καλό να ξεκινάς εντός έδρας και μετά να παίζεις εκτός έδρας. Υπάρχουν κάποιες διαφορές με την Αγγλία αλλά μετά από 5-6 περίπου προπονητές τερματοφυλάκων στην καριέρα μου παίρνω διαφορετικά πράγματα. Εδώ είναι πολύ σκληρή η προπόνηση αν και είναι λιγότερη ώρα. Στην Αγγλία κάναμε δύο ώρες αλλά πιο χαλαρά. Εδώ κάνουμε μια ώρα σκληρή με πολύ μεγαλύτερη ένταση. Έχω άριστη σχέση με τον Στέφανο και τα άλλα παιδιά. Εδώ βλέπω βελτίωση».

Βαλμίρ Μπερίσα: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου και είναι ιδιαίτερη η χαρά μου. Θα μπορέσω να αναπτυχθώ. Δεν έχω παίξει ακόμα πολύ, όμως χρόνο με τον χρόνο θα τα καταφέρω. Είναι εύκολο να τραυματιστείς. Στη Ρόμα κάναμε προπόνηση σε πλαστικό τάπητα ενώ εδώ κάνουμε σε φυσικό χόρτο και θέλω χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x