F1

Χαρούμενος και έκπληκτος ο Χάμιλτον

Την πρώτη του πολ ποζίσιον με τη Mercedes πανηγύρισε στην Κίνα ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος, αλλά και έκπληκτος με την απόδοση της W04.

Τον ενθουσιασμό του δεν μπορούσε να κρύψει ο Λιούις Χάμιλτον μετά την κατάκτηση της πρώτης του πολ ποζίσιον με την Mercedes και 27η στην καριέρα του.

Ο Βρετανός πιλότος δήλωσε χαρούμενος, αλλά και έκπληκτος με τη διαφορά που έχει η W04 από τους υπόλοιπους.

Ακόμη, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 ανέφερε ότι το να κρατήσει πίσω του τον Κίμι Ραϊκόνεν μετά το πρώτο πιτ στοπ θα είναι πολύ δύσκολο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη μου πολ ποζίσιον. Ο γύρος ήταν καταπληκτικός, η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να έχουμε την ίδια απόδοση αύριο. Η διαφορά που έχουμε είναι πραγματικά μεγάλη και αυτό μας προκάλεσε έκπληξη γιατί στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών η Ferrari ήταν πολύ γρήγορη», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Είχαμε καλό ρυθμό στην πρώτη και δεύτερη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών. Προφανώς στην τρίτη περίοδο είχαμε δέκα λεπτά στη διάθεσή μας, αλλά βγήκαμε στα τρία τελευταία λεπτά και έπρεπε να κάνουμε έναν τέλειο γύρο. Δεν έχω κανένα παράπονο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x