Super League 2

«Χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα από την ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην Ένωση.

Επισημοποιήθηκε η προσθήκη του Έλντερ Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να βγάζει τη σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που είχε δρομολογηθεί εδώ και τρεις ημέρες και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος άνηκε στην Μπράγκα από το 2010 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία και πραγματοποίησε 28 συμμετοχές στην Primera Division. Χαρούμενος δήλωσε ο παίκτης και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση, με ελεύθερη μεταγραφή από τη S.C Braga, του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Helder Jorge Leal Rodrigues Barbosa. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι τριετούς διάρκειας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο aekfc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, κατακτήσεις τίτλων και πιστούς φιλάθλους που την ακολουθούν παντού. Γνωρίζω ότι η θέση της τώρα είναι προσωρινή και ότι οι στόχοι των ανθρώπων που τη διοικούν είναι υψηλοί. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Βιογραφικό του παίκτη

Ο Ελντερ Μπαρμπόσα (Helder Jorge Leal Rodrigues Barbosa) γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1987 στην πόλη Παρέδες της βόρειας Πορτογαλίας και ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Πόρτο. Αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Την τετραετία 2006-2010 αγωνίστηκε σε Ακαντέμικα Κοΐμπρα, Τροφένσε και Βιτόρια Σετουμπάλ και το 2010 βρέθηκε στην τότε ανερχόμενη δύναμη του πορτογαλικού ποδοσφαίρου Σπόρτινγκ Μπράγκα, την οποία ενίσχυσε στην πορεία της προς τον Τελικό του Europa League 2011. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην ισπανική Αλμερία, με 28 συμμετοχές και ένα γκολ. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε 146 αγώνες πρωταθλήματος με 19 γκολ, ενώ έχει παίξει και μια φορά με την Εθνική Πορτογαλίας το 2012.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x