Επικαιρότητα

Χασισοφυτεία τεσσάρων επιπέδων στην Πέλλα!

Οι καλλιεργητές έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας όταν έφτασαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός για να περιποιηθούν τα δενδρύλλια

Μέσα στο δάσος, σε μια δύσβατη περιοχή της Πέλλας, είχαν δημιουργήσει μια χασισοφυτεία τεσσάρων επιπέδων δυο καλλιεργητές οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας όταν έφτασαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός για να περιποιηθούν τα δενδρύλλια.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τη φυτεία και είχαν στήσει ενέδρα για να πιάσουν στα πράσα τους καλλιεργητές. Όταν εμφανίστηκαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 46 και 61 χρόνων, τους συνέλαβαν και ξερίζωσαν από τέσσερα διαφορετικά σημεία του δάσους συνολικά 47 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου. Στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια και κλώνοι κάνναβης βάρος 283 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο του 61χρονου κατασχέθηκε όπως και αυτό του 46χρονου, στο εσωτερικό του οποίου αλλά και στο σπίτι του δράστη εντοπίστηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν άλλα 31,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x