Επικαιρότητα

Χασισοκαλλιεργητής με όπλο συνελήφθη στην Ξάνθη

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και κατέσχεσαν τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56 γραμμαρίων

Το... ύψος των χασισόδεντρων που καλλιεργούσε ένας 48χρονος στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Ξάνθης έφτανε τα 2,5 μέτρα και, φυσικά, ήταν αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα! Μοιραία, κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην πόρτα του έφτασαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και κατέσχεσαν τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56 γραμμαρίων που είχε τρυγήσει ο δράστης από αυτά. Στο σπίτι, όμως, βρήκαν και ένα πιστόλι κρότου– αερίου με 51 φυσίγγια στον γεμιστήρα και εκτός αυτού. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης στον οποίο προσήγαν τον 48χρονο του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

“Ορφανή” ήταν η μίνι χασισοφυτεία με τα οκτώ θηριώδη δενδρύλλια ύψους δύο ως τριών μέτρων, που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε ένα αγροτεμάχιο στο Επιτάλιο. Παρά την διακριτική παρακολούθηση του χώρου, κανείς δεν εμφανίστηκε για να περιποιηθεί ή να τρυγήσει τα χασισόδεντρα που ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου καλλιεργητή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x