Επικαιρότητα

Χατζίδου-Σοϊλέδης: Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα!

Αμοιβαίο «delete»-Διέγραψαν μέχρι και τις κοινές φωτογραφίες που είχαν στο Ιnstagram.

Δεν γνωρίζουμε αν η Ελένη Χατζίδου είπε «χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα» στον Αρη Σοϊλέδη, το θέμα είναι πως οι δυο τους τραβούν, πλέον, χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή!

Το ζευγάρι, το οποίο για πολλούς όδευε... καρφί για την εκκλησία, δεν είναι πια μαζί και η αστραπιαία διαγραφή όλων των κοινών του φωτογραφιών από το Ιnstagram (τόσο στον λογαριασμό της Ελένης όσο και στου Αρη) δείχνει πως μάλλον τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ό,τι μπορεί να νομίζουμε. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη ενέργεια δείχνει πως η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Μετά το... delete, άρχισαν οι σόλο εμφανίσεις της Ελένης σε κοσμικά στέκια. Πρόσφατα την είδαμε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Fantasia παρέα με την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ μία μέρα πριν οι δυο τους βρέθηκαν και στο εορταστικό event της ΦΙΛΕΣ • Η Ελένη Χατζίδου με την Ελευθερία Ελευθερίου περνούν και μόνες τους καλάπαράστασης «Το πρώτο μας πάρτι» σε κλαμπ της παραλιακής. Από την άλλη, και ο Αρης... καθάρισε τον λογαριασμό του, σβήνοντας το παρελθόν του με την τραγουδίστρια, την οποία είχε γνωρίσει και στους γονείς του, ενώ είχαν κάνει ακόμη και συζητήσεις γάμου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου δυόμισι χρόνια και σχεδόν από τον πρώτο καιρό αποκάλυψε τη σχέση του. Οι αναρτήσεις τους στα social media έδειχναν ότι περνούσαν ζάχαρη, ενώ στις συνεντεύξεις τους άφηναν να εννοηθεί πως το μέλλον για εκείνους διαγραφόταν... κοινό. Η Ελένη, μάλιστα, είχε πει πως θα μπορούσε να αφήσει την Ελλάδα και να μετακομίσει στην Κύπρο (ο Αρης αγωνιζόταν φέτος στην Ομόνοια), ακόμη και να αποκτήσει ένα παιδί με τον αγαπημένο της.

Οι οικογένειές τους είχαν γνωριστεί και οι δυο τους έκαναν πολλά ταξίδια, ωστόσο τα «σύννεφα» (τα οποία, βέβαια, ήταν καλά κρυμμένα) παραμόνευαν. Βέβαια, οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι γνώριζαν πως τα πράγματα τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πολύ καλά για την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή και έτσι δεν εξεπλάγησαν -σε αντίθεση με όλους τους υπολοίπους- από την είδηση του χωρισμού τους.

Πηγή: Espressonews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x