Χάντμπολ

Χατζηπαρασίδου και Γκάτζιου για ΠΑΟΚ

Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται κοντά στις δύο διεθνείς αθλήτριες σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr- Αποχωρεί η Βαφειάδου!

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Μετά την απόκτηση των Νίκολιτς και Σεραφίμοβα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών.

Πρόκειται για τις Μαρία Χατζηπαρασίδου και Βασιλική Γκάτζιου, αμφότερες διεθνείς με την Εθνική Ελλάδος.

Η 22χρονη πλέι μέικερ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες σκόρερ του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.

Πέρσι με την φανέλα του Παναιτωλικού σημείωσε 144 γκολ σε 14 αγώνες (3η σκόρερ στην Α1 Γυναικών). Είναι παίκτρια με εμπειρία, αφού από τα 15 της αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία.

Αρχικά στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών (2009-2013), στην οποία που έμαθε χάντμπολ, στην συνέχεια μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό της Ορμής (2013-2015), μία χρονιά στην Νέα Ιωνία (2015-2016), όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και πέρσι στον σύλλογο του Αγρινίου.
Συνολικά στην Α1 Γυναικών έχει σκοράρει 685 φορές σε 121 αγώνες.

Η 20χρονη Βασιλική Γκάτζιου είναι αριστερόχειρας, αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, σε μία θέση που ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα, αφού αγωνιζόταν με ανάποδο χέρι η Τσαουσίδου.

Η πιθανή απόκτηση της θα κάνει πιο ορθολογικό το σχήμα, αφού στην θέση αριστερό εξτρέμ θα παίξουν Προκοπίδου, Τσαουσίδου και στο δεξί εξτρέμ Γκάτζιου, Μπατζαρακούδη.

Πέρσι αγωνίστηκε στο Πανόραμα, όπου σκόραρε 42 φορές σε 13 παιχνίδια.

Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα ψάξει για μία ξένη αριστερόχειρα (η μία από τις δύο Σκοπιανές έχει Σλοβένικο διαβατήριο και λογίζεται ως κοινοτική), ενώ θα πρέπει να βρει και αντικαταστάτρια για την Κατερίνα Βαφειάδου, η οποία αποδέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες την πρόταση της Νέας Ιωνίας και θα κατηφορίσει στην Αθήνα.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x