Κώστας Νικολακόπουλος

Χαζό ή έξυπνο για τον Μήτρογλου;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του sport-fm.gr βλέπει το θέμα της χρησιμοποίησης του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, από μία διαφορετική σκοπιά.

Πραγματικά είναι ένα μεγάλο θέμα για τον Ολυμπιακό η διαχείριση του Μήτρογλου. Ενός πραγματικά σημαντικού γκολτζή, αλλά και γενικά σημαντικού σέντερ φορ.

• Έχουν γραφτεί πολλά για το φετινό χρόνο συμμετοχής του, που όχι μόνο για εμένα, αλλά κατά κοινή ομολογία είναι μικρότερος από αυτός που άξιζε, σύμφωνα με την απόδοσή του και τις επιδόσεις του, ειδικά στο σκοράρισμα, αλλά και στα γκολ συμπαικτών του, που προήλθαν από τον ίδιο, είτε με μία ασίστ, είτε από ένα σουτ η, μία κεφαλιά του.

• Όμως, εδώ υπάρχει ένα δεδομένο, που έχει τη δική του σημασία. Γιατί αν προσέξει κάποιος τα παιχνίδια τα φετινά του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό, σε όλες τις διοργανώσεις, θα δει το εξής εκπληκτικό.

• Από τα 18 παιχνίδια στα οποία έχει ξεκινήσει, έχει σκοράρει στα 7. Κι από τα 15 παιχνίδια στα οποία έχει μπει αλλαγή (εννοώ να παίξει έστω ένα τέταρτο, όχι πέντε-δέκα λεπτά), έχει επίσης σκοράρει στα 7!!!

• Δηλαδή, σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα όταν μπαίνει αλλαγή!

• Οπότε, αναρωτιέται ο καθένας: είναι χαζό εκ μέρους των προπονητών που δεν τον βάζουν από την αρχή η, είναι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή έξυπνο;

• Και μπορεί κανείς να απαντήσει με ασφάλεια, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι;

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x