Stoiximan Super League

Χένρικσεν: «Θα με ενδιέφερε, αλλά…»

Θετική εντύπωση έκανε στον Ρενέ Χένρικσεν η οργάνωση που διέκρινε στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη «SportDay», αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Νωρίς είναι ακόμα για να γνωρίζουμε αν θα συνεργαστούν εκ νέου Ρενέ Χένρικσεν και Παναθηναϊκός. Ο 44χρονος -πλέον- Δανός, ο οποίος φόρεσε την πράσινη φανέλα από το 1999 μέχρι το 2005, είναι πιθανόν να επιστρέψει στο τμήμα σκάουτινγκ των «πράσινων». Ωστόσο, όπως τόνισε ό ίδιος μέσω της «SportDay» όλα είναι ανοικτά.

«Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για συνεργασία. Διέκρινα ότι υπάρχει πλάνο και οργάνωση στις συζητήσεις που είχα και φυσικά θα με ενδιέφερε ένα καλό πρότζεκτ για την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, όλα είναι ανοικτά», ανέφερε ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Ο Χένρικσεν βρέθηκε χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Είδε την προπόνηση και συνομίλησε με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου για το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν συνεργασία και να αναλάβει το σκάουτινγκ στη Σκανδιναβία και γενικά στη βόρεια Ευρώπη. Πάντως, δεν συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Γιάννη Σαμαρα, καθώς απουσίαζε. Επιπλέον, μίλησε με τον Στέφανο Κοτσόλη, καθώς συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό, αλλά και με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Ερωτηθείς για την εικόνα που έχει για τη φετινή πορεία της ομάδας, απάντησε: «Δεν την έχω δει ζωντανά. Μόνο από το Διαδίκτυο είχα ενημέρωση. Έχει φτιάξει πολύ καλό σύνολο, δίνει σημασία στα νέα παιδιά και χαίρομαι που πήρε το Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x