Επικαιρότητα

Χίος: Άρπαξαν 6.000 ευρώ και μια λίρα Αγγλίας από 88χρονο

Ο ηλικιωμένος δεν περίμενε ότι μέσα σε μια νύχτα θα έχανε ο,τι είχε και δεν είχε - Ο αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τους διαρρήκτες ηλικίας 33 και 34 χρόνων

Δεν πρόλαβαν να χαρούν το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στα χέρια τους οι δυο Έλληνες διαρρήκτες που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κατάστημα ενός ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή των Θυμιανών, η οποία βρίσκεται σε απόσταση έξι χιλιομέτρων από την πόλη της Χίου.

Οι δράστες, που προφανώς γνώριζαν τι θα έβρισκαν, παραβίασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας την κεντρική είσοδό του καταστήματος και άνοιξαν τη μεταλλική θυρίδα στην οποία ο 88χρονος ιδιοκτήτης φύλαγε ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν αλλά πίσω τους άφησαν αποτυπώματα που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς και οι δυο έχουν απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν την Ασφάλεια για κλοπές.

Την Τρίτη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τους διαρρήκτες ηλικίας 33 και 34 χρόνων και βρήκαν στην κατοχή τους μετρητά ύψους 5.950 ευρώ και μία χρυσή λίρα Αγγλίας, που προέρχονταν από τα κλοπιμαία και επιστράφηκαν στον 88χρονο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου όπου τους απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένη κλοπή.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x