Stoiximan Super League

«Χλωμό» για Ρατς, ανεβαίνει ο Σκόνδρας

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να παίξει ο Ράζβαν Ρατς στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Σε καλύτερη κατάσταση ο Σκόνδρας. Προπονήθηκαν Παπαδόπουλος... Αναστασιάδης.

Χωρίς τον Ράζβαν Ρατς αναμένεται να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος μπακ έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και το Σάββατο και εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα είναι σε κατάσταση να παίξει την Κυριακή. Άλλωστε υπάρχει και το παράδειγμα της περασμένης αγωνιστικής, όπου ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από την αρχή κόντρα στον Εργοτέλη και στα μέσα του πρώτου μέρους έγινε αλλαγή, με αποτέλεσμα να μην παίξει στην αναμέτρηση με την Φιορεντίνα.

Ειδικό πρόγραμμα έκανε και ο Ρόμπερτ Μακ, που έχει τεθεί ουσιαστικά off εδώ και ημέρες. Ο Γιάννης Σκόνδρας έβγαλε όλη την προπόνηση μετά από καιρό, χωρίς ενοχλήσεις και διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα. Προπονήθηκε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που δεν είχε παίξει με τους «βιόλα».

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν στην βροχερή Τούμπα κάνοντας ζέσταμα, παίζοντας κορόιδο και ακολουθώντας ασκήσεις τεχνικής. Οι βασικοί στο Αρτέμιο Φράνκι προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για λόγους αποφόρτισης.

Μετά την προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείπνησαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής προκειμένου να πραγματοποιήσουν ξεμούδιασμα κι έπειτα η αποστολή που θα επιλέξει ο Αγγελος Αναστασιάδης να μεταβεί στο Μακεδονία Palace.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση στη οποία πήρε μέρος και ο εορτάζων, Άγγελος Αναστασιάδης...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x