Γ' Εθνική

Χλωρός: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»

Τις σκέψεις του μετά το πολυσυζητημένο fair play στο ματς της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου ανέλυσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Χλωρός.

Το fair play του Γιάννη Χλωρού στο ματς της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό έχει συζητηθεί αρκετά από το απόγευμα της Κυριακής.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για αυτή την κίνησή του στο NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, εφόσον είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα τραυματισμένο στο έδαφος.

«Η φάση έγινε ακριβώς μπροστά μου, δεν το σκέφτηκα πολύ. Είδα ότι ο συμπαίκτης μου χτύπησε τον τερματοφύλακα και το πρώτο μου μέλημα ήταν να δω αν έχει χτυπήσει ο συνάδελφος και όχι να βάλω το γκολ», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της προσφυγικής ομάδας.

Σχετικά με τις αντιδράσεις του κόσμου, ανέφερε: «Το γήπεδο με χειροκρότησε, αντίπαλοι και συμπαίκτες ήρθαν αμέσως να με συγχαρούν. Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και εύχομαι σε όλους να πράξουν ανάλογα αν τους συμβεί», ενώ για την διοίκηση της ομάδας του ανέφερε:

«Τόσο η διοίκηση της ομάδας μου, όσο και του Ηλυσιακού μου έδωσαν συγχαρητήρια. Ήταν ένα κομβικό σημείο στο ματς, αφού μετά από λίγο μείναμε με δέκα παίκτες και θα μπορούσαμε να το είχαμε “καθαρίσει”, όμως όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x