Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Χοντρό «κράξιμο» Μπόγκουτ σε διαιτησία και Ισπανία

Έξαλλος ο Άντριου Μπόγκουτ, τα έβαλε με τη διαιτησία και τους Ισπανούς μετά την ήττα της Αυστραλίας στον μικρό τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Άντριου Μπόγκουτ δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του μετά την ήττα της Αυστραλίας στον μικρό τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο σέντερ των Μάβερικς επιτέθηκε φραστικά στη διαιτησία αλλά και στους παίκτες της Ισπανίας τονίζοντας πως οι μεν «ψάρωναν» στις…. Ερμηνείες των δε.

«Είμαστε απογοητευμένοι. Νιώθαμε ώρες-ώρες πως παίζαμε με παραπάνω αντιπάλους στον αγώνα. Σαν να παίζαμε άλλο άθλημα. Ο… σούπερμαν έπεφτε πάνω μου και οι διαιτητές το έχαβαν. Μπορείτε να δείτε στο βίντεο πόσο προφανή ήταν αυτά τα πράγματα. Ακουμπάς αυτούς τους τύπους και πετάνε, με τους διαιτητές να τους πιστεύουν. Εμείς προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε γνωρίζοντας τι θα κάνουν, αλλά τα τελευταία δύο φάουλ που μας σφυρίχτηκαν ήταν καταδικαστικά», δήλωσε ο Μπόγκουτ που αποβλήθηκε στο 23ο λεπτό αναφερόμενος στο αντιαθλητικό που χρεώθηκε ο Μπέινς και στο φάουλ που δόθηκε υπέρ του Ροντρίγκεθ κι έκρινε το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x