Stoiximan Super League

Χολέμπας: «Μπορούμε ακόμα και νίκη»

Το σύνθημα για το καλύτερο δυνατό, ακόμα και για την μεγάλη έκπληξη, έδωσε ο Χοσέ Χολέμπας σε τηλεοπτική συνέντευξη του

Μιλώντας στην κάμερα της ΝOVA, o διεθνής άσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την ΠΣΖ στο Παρίσι, εκφράζοντας την αισιοδοξία πως μπορεί να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως αυτή που διανύει, είναι η κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Για το ματς της Τετάρτης ο Χολέμπας υποστήριξε: «Στο Champions League θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός για όλες τις ομάδες. Όλα μπορούν να γίνουν. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Εμείς εάν παίξουμε ψυχωμένοι και συγκεντρωμένοι, παρότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Φυσικά και στην Παρί έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Είναι ικανοί να... μαγειρέψουν μόνο με νερό.Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί και να ξέρουμε το τι θέλουμε να κάνουμε. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε ακόμα και να νικήσουμε», ενώ πρόσθεσε αναφερόμενος στον Μήτρογλου: «Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε το Παρίσι. Με τον Μήτρογλου έχουμε καλές πιθανότητες γιατί κρατάει την μπάλα και έτσι εμείς μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Καταλήγοντας σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χολέμπας τόνισε: «Για εμένα πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον έναν αγώνα για να είμαστε ασφαλείς».

Ερωτηθείς για την προσωπική του απόδοση ο 29χρονος ακραίος μπακ απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιο μυστικό. Κάθε φορά θα δίνω το καλύτερο. Όταν αγωνίστηκα στο Euro δεν είχα παίξει στα προκριματικά. Ένιωθα εκτός κλίματος. Δεν είχα την επαφή που θα ήθελα. Δεν ήμουν τόσο κοντά με τους άλλους παίκτες γιατί δεν ήξερα καλά την ομάδα. Ήταν δύσκολο για μένα αλλά φυσικά προσπάθησα. Είμαι επαγγελματίας. Φέτος έχω παίξει σε πολλούς αγώνες. Είναι η πιο καλή μου χρονιά. Έτσι είμαι εγώ. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Αυτό το έμαθα στην Γερμανία. Είμαι πολύ ήρεμος και πολύ καλά τους τελευταίους 2 μήνες. Παλιά όλα μου πήγαιναν άσχημα. Τώρα είμαι πολύ καλά και συνεχίζω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x