Μαχητικά Αθλήματα

Χολμ: «Δικαιούται τη ρεβάνς η Ράουζι»

Έτοιμη να αντιμετωπίσει ξανά τη Ρόντα Ράουζι δήλωσε η Χόλι Χολμ, που το Σάββατο έβγαλε νοκ άουτ τη μέχρι πρότινος πρωταθλήτρια του UFC.

Κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει ξανά τη Ρόντα Ράουζι δεν έχει η Χόλι Χολμ. Η 35χρονη μαχήτρια, που έβγαλε νοκ άουτ την ανίκητη ως το Σάββατο αντίπαλό της, τόνισε πως η τελευταία δικαιούται την ευκαιρία για ρεβάνς.

«Σίγουρα μια ρεβάνς έχει νόημα να γίνει. Έχω βρεθεί στην πλευρά του ηττημένου και ήθελα έναν αγώνα για να πάρω το αίμα μου πίσω. Μια πρωταθλήτρια σαν τη Ράουζι δικαιούται μια τέτοια ρεβάνς. Άλλωστε κι εγώ δεν θεωρώ πως έφτασα κάπου επειδή πήρα αυτή τη ζώνη. Έχω ακόμη πράγματα που θέλω να πετύχω», τόνισε η Χολμ.

«Ο αγώνας αυτός ήταν πολύς για μένα, πνευματικά. Πολλές φορές έκλαψα στο γυμναστήριο μέχρι να φτάσουμε στον αγώνα. Κάποιες φορές έβλεπα πως δεν ήμουν όσο καλή έπρεπε και πως με αυτή την απόδοση δεν θα είχα τύχη. Τέτοια ματς είναι που μια ήττα μπορεί να σε καταρρακώσει, αλλά μια νίκη είναι τόσο γλυκιά. Εγώ θέλω να ρισκάρω και πιστεύω στον εαυτό μου. Πολλοί θεωρούσαν πως ήταν νωρίς για μένα να αντιμετωπίσω τη Ράουζι, αλλά εγώ είμαι της σκέψης πως αν δεν αρπάξεις τις ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σου, δεν θα πετύχεις τίποτα», πρόσθεσε η νέα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x