F1

Δεν «ξέμπλεξε» ο Χόρνερ: Ανέκυψαν νέα στοιχεία για απρεπή συμπεριφορά!

Λίγο μετά την αθώωση του από την Red Bull, νέα στοιχεία προέκυψαν για τα όσα έγιναν στην υπόθεση απρεπούς συμπεριφοράς του Κρίστιαν Χόρνερ.

Παρά το γεγονός πως ο Κρίστιαν Χόρνερ αθωώθηκε από τη Red Bull για την υπόθεση απρεπούς συμπεριφοράς εις βάρος γυναίκας υπαλλήλου, φαίνεται πως δεν έχει ξεμπλέξει για τα καλά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Associated Press», ένα e-mail με νέα στοιχεία κατά του Χόρνερ στάλθηκε σε πλήθος δημοσιογράφων, στους διευθυντές των άλλων ομάδων της F1 αλλά και στον CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι.

Το εν λόγω e-mail φέρεται να περιλαμβάνει ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Χόρνερ, τόσο με τη μορφή μηνυμάτων όσο και με τη μορφή φωτογραφιών.

Ο ίδιος, απαντώντας στα νέα στοιχεία, επέμεινε στην αθωότητά του: «Δεν θα σχολιάσω ανώνυμες εικασίες, αλλά για να επαναλάβω, πάντα αρνιόμουν τους ισχυρισμούς. Σεβάστηκα την ακεραιότητα της ανεξάρτητης έρευνας και συνεργάστηκα πλήρως μαζί της σε κάθε βήμα. Ήταν μια διεξοδική και δίκαιη έρευνα που διεξήχθη από έναν ανεξάρτητο ειδικό δικηγόρο και κατέληξε στο συμπέρασμα, απορρίπτοντας την καταγγελία που υποβλήθηκε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x