Stoiximan Super League

Χόρτασαν μπάλα στο «Απήλιον»

Ασκήσεις με πολλή μπάλα περιείχαν τόσο η πρωινή, όσο και η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Απήλιον»! Ατομικό ξανά ο Σίλντενφελντ.

Μια από τις… καλύτερες μέρες, όσο κι αν η προπόνηση κουράζει, ήταν η Πέμπτη για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Αυτό, γιατί τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, έπαιξαν αρκετή μπάλα, με τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του να έχουν φτιάξει το πρόγραμμα με τις απαραίτητες ασκήσεις, τόσο σε επίπεδο τακτικής, όσο και σε τελειώματα.

Στην πρωινή προπόνηση στο «Απήλιον», το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνέχισε με ασκήσεις με πάσες και τελειώματα σε δύο groups και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 6 εναντίον 6 σε μικρό χώρο σε τρία groups με εμβόλιμες ταχύτητες.

Το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής και ολοκληρώθηκε με ένα παιχνίδι με τελειώματα σε ζευγάρια.

Ο Θανάσης Ντίνας απουσίασε με άδεια από την πρωινή προπόνηση για προσωπικούς λόγους, αλλά το απόγευμα βρέθηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Το πρωί έλειψαν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων οι Λαγός και Κουτρουμπής, οι οποίοι το απόγευμα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Με ατομικό συνέχισε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ μόνος του προπονήθηκε και ο Γιάννης Σταματάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x