Ελλάδα

Χουγκάζ: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Ο Κρις Χουγκάζ επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας όπου έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης στις δεκατίες 1980 και 1990 και θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Πανιώνιο στην Α1 μπάσκετ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στους «κυανέρυθρους», τους οποίους αισθάνεται σαν το σπίτι του, αναφέρθηκε στην ψυχή που θα πρέπει να καταθέσουν οι παίκτες για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και περιμένει κόντρα στην ΑΕΚ να δείξουν αυτοί τι έχουν κάνει μέσα στο γήπεδο στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Αναλυτικά: «Είναι μια αποστολή πάρα πολύ δύσκολη, αλλά υπάρχουν λόγοι που την ανέλαβα. Ο πρώτος και ο βασικότερος λόγος είναι ότι ο Πανιώνιος είναι το σπίτι μου και νομίζω πως στα δύσκολα, όλοι, πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτή την ομάδα, η οποία "έχτισε" αυτή την ιστορία με την προσπάθεια δεκαετιών, καταθέτοντας πολλοί άνθρωποι την ψυχή τους. Έτσι κι εγώ, άνθρωπος βγαλμένος από αυτή την ομάδα, θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει αυτή η ομάδα το βασικό της στόχο που είναι, στη φετινή χρονιά, η σωτηρία.

Ο Πανιώνιος σίγουρα μπορεί και θα σωθεί. Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να περιμένουμε πλέον ότι με τη φανέλα ο Πανιώνιος θα σωθεί. Πρέπει όλοι μαζί να καταθέσουμε τα πάντα, όλα όσα έχουμε. Είμαι μόλις δεύτερη μέρα στην ομάδα, γνωρίζομαι ακόμα με τους παίκτες και αυτό που θέλω να βγάλω, πέρα από τις αρχές μέσα στο γήπεδο που θέλω να βάλω, είναι να τους περάσω τη νοοτροπία και την ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα σε αυτή την ομάδα και, κυρίως, την "αύρα" αυτού του γηπέδου, που βοηθάει κάθε παίκτη να βγάλει την ενέργεια που απαιτείται για να έχει η ομάδα θετικά αποτελέσματα.

Υπάρχει αυτή η άνεση χρόνου και για τα κάποια προβλήματα που έχουμε και για να έχω κι εγώ πλήρη εικόνα και οι παίκτες να ενστερνιστούν αυτά που θέλω να κάνουμε μέσα στο γήπεδο για να νικήσουμε την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x