Stoiximan Super League

Χουχούμης: «Με δουλειά, θα πάμε καλά»

Την πίστη του ότι με ενότητα και πολλή δουλειά, ο Παναθηναϊκός θα είναι «συνεπής» στις υποχρεώσεις του, εξέφρασε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Τις πρώτες εντυπώσεις του από την μέχρι τώρα προετοιμασία του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός μπακ, που συμμετέχει για δεύτερη φορά στην προετοιμασία της ομάδας, μίλησε για τη δουλειά που έχει γίνει, αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Χουχούμη:

Η δεύτερη φορά που κάνεις προετοιμασία με την ομάδα. Τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος, γνωρίζεις τα περισσότερα παιδιά. Πως τα βλέπεις;

«Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικά από πέρυσι. Είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά προερχόμαστε από την ακαδημία και πιστεύω ότι ενωμένοι με πολλή δουλειά θα πάμε μπροστά».

Είστε αισιόδοξοι για την συνέχεια;

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως μας ζητάει ο προπονητής, θα δουλέψουμε εμείς που είμαστε εδώ και συν κάποιες προσθήκες πιστεύω θα πάμε καλά».

Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον Γιάννη Αναστασίου;

«Θέλει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως ακριβώς ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Θα δουλέψουμε πολύ και ελπίζουμε αυτή η δουλειά να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x