TV

Χρανιώτης: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor και γιατί σκεφτόταν να προσποιηθεί ότι λιποθύμησε

Η πείνα φαίνεται πως ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία του Γιώργου Χρανιώτη στο Survivor

Η πείνα φαίνεται πως ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία του Γιώργου Χρανιώτη στο Survivor, με τον ηθοποιό να παραδέχεται στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του πως σκέφτηκε ακόμα και να παραστήσει τον λιπόθυμο για να του βάλουν ορό!

Καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο έχασε 17 κιλά. «Κάποια στιγμή είχα τρομάξει. Πρέπει να ήμουν 73 κιλά, τα οποία τα είχα όταν ήμουν 15-16 ετών. Ήμουν πάντα πάνω από 75 και, συνήθως, τα καλά μου κιλά ήταν 80-82. Εκεί μπήκα 89, γιατί ήθελα να έχω έξτρα και καλά έκανα, γιατί είδαμε τον Σπαλιάρα πως έγινε κάποια στιγμή…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να τρώγαμε γύρω στις 300 θερμίδες στην αρχή… Ο Βασάλος λιποθύμησε! Εγώ -μια κρυφή μου σκέψη ήταν και θα την πω πρώτη φορά- σκέφτηκα να υποκριθώ λιποθυμία. Δύο ήταν οι φορές της μεγάλης πείνας: η μία ήταν με τον Bo και την μοιράστηκα και, ευτυχώς, κέρδισε το έπαθλο σ’ ένα κουίζ και τραφήκαμε και η άλλη ήταν όταν έπιασα έναν άνθρωπο και είπα “θα κάνω fake λιποθυμία για να πάω να μου βάλουν έναν ορό, γιατί δεν αντέχω άλλο, θα πεθάνω”. Έπρεπε να φάω! Κάποια στιγμή πρέπει να φας, δεν υπάρχει κάτι άλλο…», συνέχισε.

Παράλληλα, ο Γιώργος ανέφερε πως στο πάρτι της Ένωσης έφαγε αρκετά και ζήτησε να πιει μια βότκα.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο ηθοποιός:



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x