Αγγλία

«Χρειάζεται αγώνες ο Βέλλιος»

Ο προπονητής της Έβερτον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ πιέζει τον Απόστολο Βέλλιο να δεχτεί να πάει δανεικός, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί και να έχει θέση στη βασική ομάδα της Έβερτον.

Την αντίδραση του προπονητή του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ έχει προκαλέσει η απροθυμία του Απόστολου Βέλλιου να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα, πράγμα που εμποδίζει την εξέλιξή του.

Μπορεί να αποτέλεσε το γούρι του Ντέιβιντ Μόγες τη σεζόν 2011-2012 σκοράροντας τρεις φορές σε οκτώ ματς που είχε παίξει ως αλλαγή, αλλά έκτοτε ο Έλληνας στράικερ παραμένει στάσιμος, έχοντας να παίξει από τις 12 Ιανουαρίου.

«Πηγαίνοντας δανεικός θα μας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσουμε καλύτερα την πορεία του, αλλά το πρόβλημα που προκύπτει είναι στο εάν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να το κάνει. Στο παρελθόν δεν φάνηκε να είναι διατεθειμένος σε μια τέτοια προοπτική», δήλωσε στη Liverpool Echo ο προπονητής της Έβερτον.

«Πλέον έχει ξεπεράσει το στάδιο της πολύ καλής αλλαγής που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω παίζοντας μόλις δέκα λεπτά. Αυτή τη στιγμή είναι στη φάση της καριέρας του στην οποία πρέπει να παίζει ενενηντάλεπτα για να μπορέσει να εξελίξει τις ικανότητές του για το πώς θα διαχειρίζεται ολόκληρους αγώνες. Εάν αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο τότε είναι πιθανό να έχει σύντομα ρόλο στην πρώτη ομάδα», προσέθεσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.

«Είμαστε διατεθειμένοι να του δώσουμε χρόνο, αλλά χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά. Έχουμε δει τις προοπτικές του και την περίοδο της προετοιμασίες, έκανε κατανοητό σε όλους πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι. Ελπίζουμε να κάνει το επόμενο βήμα ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί σωστά», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο τεχνικός των «ζαχαρωτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x