Βόλεϊ

«Χρειαζόμαστε χρόνο»

Αντίπαλοι τέθηκαν σήμερα οι Δημήτρης κι Στέλιος Καζάζης, στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, μιλώντας μετά το τέλος του ματς για ην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Για το πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μίλησαν οι Δημήτρης και Στέλιος Καζάζης, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τα δύο αδέρφια, που τέθηκαν αντίπαλοι σήμερα, έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους.

Ο Δημήτρης Καζάζης, συγκεκριμένα, ανέφερε πως η εικόνα της ομάδας του ήταν θετική, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

«Πιστεύω ότι για πρώτο φιλικό παιχνίδι και μάλιστα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο η ομάδα έπαιξε καλά. Ο ΠΑΟΚ θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν εφέτος. Τα θετικά που είδα ήταν περισσότερα από τα αρνητικά. Η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα αποτυπώνεται σιγά – σιγά στο γήπεδο. Έπαιξαν όλοι οι παίκτες μου και όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα φιλικά. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και θα χρειαστούν όλοι όπως συνέβη και πέρυσι».

Όσον αφορά τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, στάθηκε σε κάποια λάθη της ομάδας του, αναφέροντας πως ο στόχος είναι η 4άδα: «Είμαι στεναχωρημένος καθώς είτε όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ, είτε όταν πλησιάζαμε κάναμε λάθη τα οποία μας στοίχησαν. Πρέπει να τα δούμε, να δουλέψουμε επάνω σε αυτά και να τα μειώσουμε. Στόχος μας είναι να μπούμε στην τετράδα και στη συνέχεια θα δούμε».

«Χρειαζόμαστε χρόνο»
Στο χρόνο που χρειάζεται η ομάδα, μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας ανφέρθηκε ο Βασίλης Κουρνέτας.

«Χωρίς να σταθώ στη νίκη αλλά μιλώντας αποκλειστικά για τη γενικότερη απόδοσή μας, πιστεύω ότι ήμασταν καλοί με δεδομένο πως τα πόδια είναι ακόμη βαριά από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.  Χρειαζόμαστε χρόνο και παιχνίδια για να φτάσουμε στο  αγωνιστικό επίπεδο που θέλουμε.  Σταδιακά μέσα από τα φιλικά που ακολουθούν θα βελτιώσουμε τα λάθη που είναι φυσιολογικό να γίνονται σε όλους τους τομείς τους παιχνιδιού μας».

Από τη μεριά του, ο Σωήρης Σωτηρίου είχε... περισσότερους λόγους να είναι χαρούμενος, αφού το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού συνδυάστηκε με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο.
«Είμαι χαρούμενος που επανήλθα και μπορώ να βοηθήσω ξανά την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που στάθηκε στο πλευρό μου, τον γιατρό μας Γιώργο Τσικούρη που έκανε την επιτυχημένη επέμβαση και τον φυσιοθεραπευτή μας, Γιώργο Παπαγεωργίου που δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι. Η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι και θεωρώ ότι έχει ακόμη περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι της. Το μόνο που εύχομαι είναι να μην έχουμε τραυματισμούς»

Για πρώτη φορά με τα «ερυθρόλευκα» εμφανίστηκε ο Χρήστος Βολουδάκης, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε ακόμη κουρασμένοι και χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο για να λυθούν τα πόδια μας. Ακόμη και έτσι όμως, παίξαμε καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό που δεν έχουμε τραυματισμούς και θέλω να σταθώ στο πολύ καλό κλίμα που συνάντησα στον Ολυμπιακό και αντικατοπτρίζεται και στο παιχνίδι μας».

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο οποίος ξεχώρισε το φιλικό με υψηλό ποσοστό υποδοχής (91%) ανέφερε:
«Μετά από μία περίοδο με διπλές και δυνατές προπονήσεις ανυπομονούσαμε να ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια. Μέσα από αυτά θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και κάθε εβδομάδα θα είμαστε και καλύτεροι. Είμαστε τυχεροί που ήρθαν από νωρίς οι ξένοι και δουλεύουμε όλοι μαζί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι θα δούμε πολύ καλύτερο θέαμα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x