Επικαιρότητα

Χρηστίδης: Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με ενότητα για την επόμενη μέρα

«Μια πρωτοβουλία την οποία πήρε η Φώφη Γεννηματά, είναι μια πρωτοβουλία η οποία έχει στεφθεί με τεράστια επιτυχία» επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν μια εξαιρετική συμμετοχή. Η μεγάλη προοδευτική κεντροαριστερή παράταξη είναι εδώ. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την παράταξη και φυσικά είναι μια μεγάλη νίκη για την χώρα» συμπλήρωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

«Η δέσμευσή μας είναι ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε με ενότητα για την επόμενη μέρα, να λύσουμε προβλήματα. Αυτός είναι ο εχθρός μας, να λύσουμε τα προβλήματα των ελλήνων πολιτών της κρίσης» ξεκαθάρισε και προσέθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένας χώρος με πολύ μεγάλη ιστορία. Είναι λογικό πολύ μεγάλο κομμάτι όσων ήρθαν και ψήφισαν χθες να είναι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν ξανά ότι η προοδευτική δημοκρατική παράταξη πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Είναι ευθύνη μας να συνθέσουμε όλα τα ρεύματα, τις απόψεις, τις ιδέες, που κατατέθηκαν σε αυτή την περίοδο από πολύ σπουδαίους ανθρώπους».
«Η αίσθησή μας είναι αίσθηση αισιοδοξίας. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Θα υπάρχει ένας απόλυτος συντονισμός με αυτονομία. Μέσα στη Βουλή θα είμαστε σε απόλυτη αρμονία» κατέληξε για τις εσωκομματικές εξελίξεις.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ουρά των ΑΝΕΛ. Δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά, δεν έχει και καμία σχέση με την αριστερά. Ένα κόμμα το οποίο έχει κρατήσει κλειστές διαδικασίες, δεν έχει ανοιχτεί ποτέ στην κοινωνία , δεν δικαιούται να ομιλεί» επανέλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x