Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Δεμένος με τον ΠΑΣ, αλλά…»

Ιδιαίτερο λόγω του παρελθόντος του στην ομάδα χαρακτήρισε το ματς του Πλατανιά με τον ΠΑΣ στα Περιβόλια ο Γιάννης Χριστόπουλος, αλλά τόνισε την ανάγκη να συνεχίσει η ομάδα του τις καλές εμφανίσεις.

Δεν κρύβει τα συναισθήματά του για τον αγώνα ως αντίπαλος του ΠΑΣ ο Γιάννης Χριστόπουλος, ωστόσο ο προπονητής του Πλατανιά τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων στο ματς των Χανίων.

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Πρόκειται για μια ομάδα στην οποία δούλεψα για δύο χρόνια και κάναμε όλοι μαζί μια μεγάλη επιτυχία. Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον ΠΑΣ και τον κόσμο του, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε παίξει ήδη αντίπαλοι σε ένα φιλικό στο Καρπενήσι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για μας. Ο κ. Πετράκης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, έχουν καλούς παίκτες κι ένα καλό σύνολο. Θα πρέπει να βρούμε τις αδυναμίες που έχει ο ΠΑΣ σαν ομάδα και να περιορίσουμε τα ατού τους», τόνισε αρχικά στη Nova.

Όσο για το αν οι νίκες επί Ξάνθης και Κέρκυρας δίνουν ώθηση στην ομάδα του, είπε: «Κάναμε μια σπουδαία νίκη στην Κέρκυρα, που πέρα από νίκη ψυχολογίας ήταν και ουσίας, γιατί ξεκολλήσαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ, για να έχουν αξία τα τελευταία αποτελέσματα».

Τέλος, για τη συγκομιδή των εννιά βαθμών που έχει η ομάδα του ως τώρα ανέφερε: «Το πρόγραμμά μας ήταν δύσκολο τις πρώτες αγωνιστικές. Κάναμε καλά παιχνίδια και δικαιούμασταν κάποιους περισσότερους βαθμούς. Είχα πει και πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη πως θέλαμε στα έντεκα επόμενα παιχνίδια πέντε νίκες. Στα εναπομείναντα εννιά θέλουμε τρεις νίκες κι ό,τι άλλο μπορέσουμε να πάρουμε. Δεν είναι απλά ευκαιρία, αλλά απαραίτητο για μας να μαζέψουμε πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή για να μείνουμε στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x