Επικαιρότητα

Χρυσαυγίτες χλευάζουν τον νεκρό Αλέξη Γρηγορόπουλο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ηχητικό ντοκουμέντο στο κινητό του Ηλία Κασιδιάρη και αφορά στον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Σε αυτό ακούγονται χυδαίες εκφράσεις και γέλια χρυσαυγιτών για τον νεκρό μαθητή.

Με αποτρόπαιους χλευασμούς είχε γίνει δεκτή από τους χρυσαυγίτες η είδηση του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το 2008, από αστυνομικούς στην περιοχή των Εξαρχείων. Συγκεκριμένα, αρχείο που βρέθηκε σε κινητό τηλέφωνο του Ηλία Κασιδιάρη, προσβάλλει με εμετικές εκφράσεις τη μνήμη του 15χρονου μαθητή.

Το ηχητικό ντοκουμέντο, που φέρνει την Πέμπτη στο φως το «Έθνος», είναι ηχογραφημένο μόλις 7 ημέρες μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σε αυτό ακούγονται χυδαίες εκφράσεις και γέλια χρυσαυγιτών –σε άθλια παραλλαγή του τραγουδιού «πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης…», για το 15χρονο μαθητή, που έπεσε νεκρός από το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

inner

Όπως φαίνεται τα μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής, που τότε κινείτο στο 0,5% (εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009) πανηγύριζαν για τη δολοφονία.

Η αποκάλυψη προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό για το ήθος των νοσταλγών του 3ου Ράιχ και θαυμαστών του σφαγέα της Ελλάδας, Αδόλφου Χίτλερ.

Και αν ισχυριστούν πως είναι και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, τότε ακόμη χειρότερα για τους «ημών προγόνους».

Εκείνοι τιμούσαν τους νεκρούς, πόσω μάλλον δολοφονημένους ανηλίκους και αμάχους.

Οι συγκεκριμένοι χρυσαυγίτες που συνέθεσαν την «ποιητική ύβρη» στο κινητό τηλέφωνο του Ηλία Κασιδιάρη, προσβάλουν το νεκρό παιδί και την οικογένειά του, δείχνοντας πλήρες έλλειμμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Διασταυρωμένες πληροφορίες του «Έθνους» αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο υβριστικό ηχητικό ντοκουμέντο εμπεριέχεται στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματικής οργάνωσης…».

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x