Την ανάγκη να κλείσει η διαπραγμάτευση το συντομότερο δυνατό, αν είναι δυνατόν και το Φεβρουάριο, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, προειδοποιώντας ότι στην αντίθετη περίπτωση πλήττεται η οικονομία αλλά θα αλλάξουν προς το χειρότερο οι συσχετισμοί στην Ευρώπη.
Ο κ. Χρυσόγονος αποκάλεσε την αξιολόγηση «σύνθετο και δύσκολο παζλ» με τους δανειστές να έχουν τα δικά τους εσωτερικά θέματα.
«Πρέπει να βρεθεί λύση, ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, το καλοκαίρι έχουμε υποχρεώσεις του ελληνικού δημοσίου που δεν είναι δυνατόν να καταβληθούν εξ ιδίων μέσων» επισήμανε ο Κώστας Χρυσόγονος.
«Ευκταίο να κλείσει εντός του Φεβρουαρίου η αξιολόγηση δεν μας ωφελεί η περαιτέρω καθυστέρηση και να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων σε βάρος μας» σημείωσε.
Όσον αφορά το ΔΝΤ το αποκάλεσε κακό δανειστή με προβλέψεις που διαψεύδονται διαρκώς. «Το πόρισμα για τα εργασιακά πρέπει να γίνει σεβαστό, αλλιώς γιατί έγινε;» διερωτήθηκε ο Κώστας Χρυσόγονος.
Ο κ. Χρυσόγονος άφησε αιχμές και για τον επίσης ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος του άσκησε κριτική για τις δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ότι έχει να δει τον πρωθυπουργό δύο χρόνια, αναφέροντας ότι «δεν έχω δώσει σε κανέναν να μιλάει εξ ονόματός μου στα ΜΜΕ δεν δήλωσα μετανιωμένος… Ρωτήθηκα επί πραγματικών γεγονότων και απήντησα επί πραγματικών γεγονότων». Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης ξεκαθάρισε.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






