Γενικά

Χρυσός ο Βολικάκης στη Ζυρίχη

Την πρώτη θέση στο GP της Ζυρίχης κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης, ο οποίος σε μια δύσκολη πίστα όχι μόνο κατάφερε να πάρει την πρωτιά, αλλά έκανε και ρεκόρ πίστας με 10,2’’.

Στο GP Ζυρίχης Oerlikon βρέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης όπου αγωνίστηκε στους αγώνες UCI CL2 ενάντια στον 3ο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Quentin Lafargue όπου νίκησε στα προκριματικά αλλά και στον τελικό με χρόνο 10,4. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες καθώς η πίστα ήταν τσιμεντένια και ο καιρός ιδιαίτερα κρύος για την εποχή. Παρόλα αυτά ο Χρήστος Βολικάκης νίκησε και πήρε το χρυσό με χρόνο μάλιστα 10,2" που αποτελεί ρεκόρ πίστας. Το ρεκόρ κρατούσε ο Γερμανός Jeins Fielder με χρόνο 10,33'.

Ο Βολικάκης μετά τη νίκη του και το ρεκόρ, δήλωσε: «Το ήταν στάδιο γεμάτο από κόσμο που επιβεβαίωσε πόσο πολύ αγαπάνε οι Ελβετοί το ποδήλατο, μακάρι κάποια μέρα να το γνωρίσουν και να το αγαπήσουν περισσότερο και στην Ελλάδα μας.

Στο αγωνιστικό μέρος, η πίστα ήταν τσιμεντένια με δύσκολες συνθήκες -κρύο, βροχή και αέρα. Παρόλα αυτά το ρεκόρ ήρθε! Βλέπουμε πως είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τους χορηγούς μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x