Ισπανία

«Χτυπάει» Καθόρλα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρόταση ύψους 17.5 εκ. λιρών κατέθεσε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην Άρσεναλ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού των «κανονιέρηδων», Σάντι Καθόρλα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Daily Mail».

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «ροχιμπλάνκος», Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ Μαρίν, βρέθηκε στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης (17/7) και ξεκίνησε άμεσα διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του 28χρονου Ισπανού.

Μετά την πώληση του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε αρκετά χρήματα στο ταμείο της, τα οποία είναι έτοιμη να διαθέσει για μεταγραφές.

Την ώρα που ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, βρίσκεται με την ομάδα στο Βιετνάμ, ο Καθόρλα έχει πάρει άδεια για να ξεκουραστεί μετά τα παιχνίδια που έδωσε με την εθνική Ισπανίας στο κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Ο Μαρίν θέλει να συναντηθεί άμεσα και να συζητήσει για το ενδεχόμενο πώλησης του Ισπανού άσου, με τον άνθρωπο που διαχειρίζεται αποκλειστικά τις μεταγραφές της Άρσεναλ, Ντικ Λο, ο οποίος παραμένει στα γραφεία της ομάδας στο Λονδίνο.

«Κρυφό χαρτί» για την Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται ότι αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Νταβίντ Βίγια, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Καθόρλα και μπορεί να κάνει το «ψηστήρι» στον παίκτη.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τόσο εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που διαθέτει, από τη στιγμή κιόλας που δεν «καίγεται» για πόρους.

Τα 17,5 εκατομμύρια λίρες που κατατέθηκαν από τους «ροχιμπλάνκος» εξετάζονται από τους ανθρώπους των «κανονιέρηδων» και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει η απάντηση.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x