Γαλλία

«Χτυπάει» Νασρί η Παρί Σεν Ζερμέν

Πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να αποκτήσει τον Σαμίρ Νασρί φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Γενικός Διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, δήλωνε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να αποκτήσει κάποιους από τους Γάλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και η ομάδα του Παρισιού μοιάζει να πραγματοποιεί όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» η διοίκηση της Παρί είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί, προσδοκώντας τον επαναπατρισμό ενός σπουδαίου ταλέντου της χώρας.

Ο Νασρί δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο Μάντσεστερ και οι σχέσεις του με τον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η γαλλική ομάδα, ελπίζοντας να πείσει τους διοικούντες την Σίτι με την προσφορά που θα καταθέσει, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x