Stoiximan Super League

«Χτυπάει» Ντιντάν η Βέροια

Τον Αρούνα Ντιντάν θέλει να φέρει στην Ελλάδα η Βέροια προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της.

Τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι προσπαθεί να κλέψει η Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αρούνα Ντιντάν και το μόνο σίγουρο είναι πως αν «κλείσει» η μεταγραφή θα πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα να παίξουν ποδόσφαιρο.

Μπορεί η καριέρα του 33χρονου επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού να έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια λόγω συνεχών τραυματισμών αλλά η ποιότητα του δεν γίνεται να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Ο Ντιντάν ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το 2000 για χάρη της Άντερλεχτ, Μετά από 5 χρόνια στο βελγικό πρωτάθλημα, πήρε μεταγραφή στη Λανς, στην οποία έπαιξε μέχρι και το 2009 όταν μετά πήγε δανεικός στην Πόρτσμουθ. Μετά άρχισε η... περιπέτεια για τον Ιβοριανό. Πήγε πρώτα στην Λεχβίγια του Κατάρ, έπειτα στην Αλ Γκαράφα και μετά στην Αλ Σαλίγια πριν επιστρέψει στην Ευρώπη και την Κρίσταλ Πάλας όπου δεν είχε συμμετοχή.

Στη Βέροια προχωρούν και την περίπτωση του Γάλλου αριστερού μπακ, Εριτά Ιλουνγκά, η οποία επίσης παρουσιάζει δυσκολίες. Τα τελευταία μηνύματα, όμως, είναι θετικά και σήμερα αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x