Αγγλία

Χτύπημα κάτω από τη μέση από Τότεναμ σε Λίβερπουλ

Η Τότεναμ έπαιξε με τον… πόνο της Λίβερπουλ μετά το χθεσινό 3-3 ανεβάζοντας ένα περιπαικτικό βίντεο στο λογαριασμό της στο Twitter, το οποίο λίγο μετά απέσυρε ζητώντας συγγνώμη.

Τουλάχιστον μικρόψυχη συμπεριφορά επέδειξαν κάποιοι στην Τότεναμ. Λίγο μετά το 3-3 της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, που έβαλε τέλος στα όνειρα των «κόκκινων» για το πρωτάθλημα, στον επίσημο λογαριασμό των «πετεινών» στο Twitter αναρτήθηκε ένα βίντεο που συνόψιζε τις εφιαλτικές μέρες που πέρασαν μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι: από το γλίστρημα του Τζέραρντ και την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι, μέχρι τη χθεσινή κατάρρευση μετά το 0-3… «Σκληρό, αλλά πολύ αστείο», ανέφερε το σχόλιο στην ανάρτηση.

Λίγη ώρα αργότερα και προφανώς μετά από το σάλο που προκλήθηκε, οι Λονδρέζοι απέσυραν το βίντεο και απολογήθηκαν. «Ζητούμε συγγνώμη για όποιον προσβλήθηκε από το προηγούμενο tweet, το οποίο αφαιρέθηκε άμεσα. Η ανάρτηση αυτή δεν έγινε από κανέναν που σχετίζεται με την Τότεναμ», ανέφερε η απολογία της Τότεναμ, που πρόσθετε πως ερευνά πώς κατάφεραν κάποιοι να «χακάρουν» το λογαριασμό της.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x