Stoiximan Super League

«Χτύπημα» με Λάζαρ ο Παναιτωλικός!

Με την φανέλα του Παναιτωλικού θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ, Κόστιν Λάζαρ! «Οργανωμένη και σοβαρή» χαρακτήρισε τη νέα του ομάδα ο Ρουμάνος που… ψήθηκε από πρώην συμπαίκτες.

Ύστερα από έξι μήνες, ο Λάζαρ επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου μέσου μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν κι ενώ το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όντας ανενεργός μέχρι σήμερα.

Οι Αγρινιώτες θα είναι μόλις η τέταρτη ομάδα στην καριέρα του Ρουμάνου άσου, μετά απ’ τις Σπορτλούλ, τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και τον «Δικέφαλο του βορρά».


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο Κοστίν Λαζάρ υπέγραψε απόψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2015».

Μετά τις υπογραφές, ο Λάζαρ είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ των καραρινιών: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην οικογένεια του Παναιτωλικού, που είναι μια οργανωμένη, σοβαρή και σταθερή ομάδα. Η επιλογή μου έχει να κάνει και με τα πολύ καλά λόγια που μου είπαν για τον Παναιτωλικό και δύο πρώην συμπαίκτες μου (σ.σ. Μαλεζάς, Φωτάκης). Ελπίζω πολύ σύντομα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με την παρουσία μου ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x