Europa League

Χωρίς Βίτορ, Λόρενς και… Χακόμπο

Οι Μιγκέλ Βίτορ και Λίαμ Λόρενς δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Πέμπτης με τη Σαχτέρ. Προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά μένει στη Θεσσαλονίκη ο Λόπεθ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καιρό να πανηγυρίσει τη νίκη επί του Άρη. Ήδη το βλέμμα στράφηκε στον αγώνα με τη Σαχτέρ, που θα γίνει την Πέμπτη στο Καζακστάν (17:00) και με ισοπαλία ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στους «32».

Ο Χουμπ Στέφενς υποχρεώθηκε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μιγκέλ Βίτορ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, και τον Λίαμ Λόρενς που παρουσίασε ενοχλήσεις στη γάμπα. Επίσης αποκλείστηκε ο εκτός πλάνων Ινίγο Λόπεθ με πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη, όπως και ο Χακόμπο Σανθ, που πάντως προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά τη λήξη της τιμωρίας του. Στην αποστολή επέστρεψε ο Σωτήρη Νίνης μετά την απουσία του από αυτή κόντρα στον Άρη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Η αποστολή θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στην Τούμπα και θα πετάξει στις 13:30 για την Αστάνα με πτήση τσάρτερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x