Stoiximan Super League

Χωρίς Βλαχοδήμο κόντρα στον Ατρόμητο

Αυξήθηκαν οι απουσίες για τον Εργοτέλη ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Μετά τους γνωστούς Μέγι, Άλαν, Καζναφέρη και Φίντελεφ προστέθηκε και ο Βλαχοδήμος ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον εκτός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου (Σάββατο 25/10/14, 19:30).

Η προπόνηση της Παρασκευής, είχε κακά μαντάτα για τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος είδε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο να αποχωρεί πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Εξαιτίας αυτού έμεινε προληπτικά εκτός της αποστολής για τον αγώνα στο Περιστέρι. Πέραν του νεαρού ακραίου επιθετικού οι Μέγι, Άλαν, Καζναφέρης, που γυμνάστηκαν ατομικά, αλλά ο Φίντελεφ που έκανε θεραπεία και τρέξιμο, ήταν γνωστό πως δεν θα ήταν διαθέσιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα και αποτελείται από τους: Τσέρνι, Καβουσάκη, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Σαϊνάτι, Λυκογιάννη, Λεονάρντο, Παμλίδη, Ρέντζα, Γιουσούφ, Μπαμ Μπαμ, Μπογκντάνοφ, Μπρούνο, Μπουρσέλη, Χαντί, Νόσκοβιτς, Τζανακάκη, Πίτσο και Κοζορώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x