Stoiximan Super League

Χωρίς εκπλήξεις στο Αγρίνιο

Με τις αναμενόμενος απουσίες των Ατζαγκούν, Πράνιτς και Σπυρόπουλου θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Δίχως ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την εξ αναβολής έκτη αγωνιστική της Super League (17:15).

Τρεις παίκτες είναι, όπως αναμενόταν, εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου. Ο Ντάνιελ Πράνιτς, που έχει πάρει άδεια και βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στην πατρίδα του, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν που ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης κι ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος που μετά τη θλάση που υπέστη έκανε αποθεραπεία.

Από τους τρεις, οι δύο πρώτοι έχουν κάποιες πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x