Γενικά

Χωρίς ελληνική πρόκριση στο δεύτερο Προολυμπιακό πάλης

Οι πρώτες δύο μέρες του δεύτερου Προολυμπιακού τουρνουά πάλης που διεξάγεται στην Τουρκία δεν επεφύλαξαν κάποια πρόκριση για την ελληνική αποστολή.

Στην ελληνορωμαϊκή και στην κατηγορία των 59 κιλών, ο Απόστολος Μανουηλίδης ξεκίνησε την προσπάθειά του στο γύρο των «16». Εκεί, αντιμετώπισε τον Γερμαμό Βέις και ηττήθηκε με 3-0 στα σημεία, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Ο Βλαδίμηρος Ματίας (66κ.) στον προκριματικό γύρο νίκησε με πτώση τον Σαμπούλα (Ονδούρα). Στους «16», γνώρισε την ήττα με 9-4 από τον Αμερικανό Πέρκινς.

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.) αποκλείστηκε από τον προκριματικό γύρο, μιας και ηττήθηκε με 5-0 από τον Τσέχο Βάργκα.

Στην κατηγορία των 85 κιλών, ο Δημήτρης Τσεκερίδης για τους «16» νίκησε με 7-1 τον Νορβηγό Ισακσεν. Στα προημιτελικά, έδωσε αμφίρροπο αγώνα με τον Καζάλο Γκαγίεφ και ηττήθηκε με 10-7.

Ο Γιώργος Κουτσιούμπας (98κ.) στους «16» νίκησε με πτώση τον Κακμούντοφ (Κιργιστάν). Στην προημιτελική φάση, αγωνίστηκε απέναντι στον Τούρκο Ιλντέμ και γνώρισε την ήττα με 3-0 στα σημεία.

Ο Ξενοφώντας Κουτσιούμπας προκρίθηκε από τον προκριματικό γύρο χάρη στη νίκη του επί του Σέρβου Πάβλοβιτς με τεχνική πτώση. Στους «16», αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Καγιάια και αποκλείστηκε με τεχνική πτώση.

Στις γυναίκες, η Δήμητρα Χριστοδουλάκη (69κ.) ηττήθηκε με πτώση στις «16» από τη Λιθουανή Ντομικαϊτούτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x