Γ' Εθνική

Χωρίς «φρένο» για το γήπεδο

Συναντήσεις με την Πολιτεία είχαν οι συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και άλλοι, με σκοπό να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το χτίσιμο της «Αγια-Σοφιάς».

Καθημερινά ασχολούνται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτης του με το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρας.

Οι κινήσεις από πλευράς των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται σε περισσότερο από ικανοποιητικό επίπεδο και απομένουν οι τελευταίες εγκρίσεις από πλευράς Πολιτείας για να ξεκινήσουν τα έργα τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι φάκελοι με τις μελέτες που αφορούν την «Αγια-Σοφιά» έχουν κατατεθεί και μετά την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ενώ οι αρμόδιοι έχουν πάρει το «πράσινο φως» από την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» υπήρξε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας να ενημερώνονται λεπτομερώς για όλες τις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Επίσης, μέσα στην εβδομάδα υπήρξε συνάντηση και με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία κατατέθηκαν οι προμελέτες για να εξασφαλίσει την απαραίτητη έγκριση.

Πλέον ο Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του «φουλάρουν» για την σύνταξη επίσημων μελετών, οι οποίες θα κατατεθούν στον ΔΟΚΚ (Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών) για να εξασφαλιστεί η άδεια για να επιτραπεί στην «Ένωση» να ξεκινήσει τα έργα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x