Stoiximan Super League

Χωρίς… goal

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε ένα γκολ σε 30 τελικές προσπάθειες και βλέπει το στόχο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο. Στροφή σε Άλκμααρ με στόχο την πρωτιά στον όμιλο του Europa League.

Τριάντα τελικές προσπάθειες, αμέτρητες κλασικές ευκαιρίες, κανένα όμως γκολ… Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) και μένοντας οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακού βλέπει να χάνονται οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για το πρωτάθλημα, αλλά και μαζί το κίνητρο για να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο στη διοργάνωση.

Η απογοήτευση στην ομάδα ήταν έκδηλη, αλλά αυτή τη φορά αφορούσε περισσότερο το αποτέλεσμα κι όχι την εικόνα του ΠΑΟΚ. Δεν έλειψαν κι οι φωνές για τη διαιτησία, με αφορμή το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις, με τους ανθρώπους της ομάδας να αφήνουν αιχμές για την αντιμετώπισή τους από τη διαιτησία συγκριτικά με τον Ολυμπιακό και τη δική του νίκη το Σάββατο απέναντι στον Αστέρα.

Στα ματς με Καλλονή, Ατρόμητο (εκτός) και Λεβαδειακό (εντός) μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να κάνει το 3/3 μέχρι να βγει το 2013 ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο με το νέο έτος.

Στροφή σε Άλκμααρ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του το χθεσινό στραβοπάτημα. Την Πέμπτη υποδέχεται στην Τούμπα την Άλκμααρ (22:05) με στόχο το αποτέλεσμα που θα του χαρίσει την πρωτιά και μία καλύτερη κλήρωση για τους «32». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τερματίζει πρώτος με νίκη ή με ισοπαλία 0-0 και 1-1, ενώ με κάθε άλλη ισοπαλία ή με ήττα τερματίζει δεύτερος. Εκτός πλάνων του Χουμπ Στέφενς είναι ο τραυματίας Σωτήρης Νίνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x