Πόλο

Χωρίς κίνητρο, αλλά με νέο αίμα

Με νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στην Ουγγαρία, όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη Εθνική στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ.

Στην Ουγγαρία ταξιδεύει την Δευτέρα του Πάσχα (21/4) η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, προκειμένου να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη Εθνική για το τελευταίοι ματς του Β’ ομίλου της Ευρώπης του Γουόρλντ Λιγκ.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση θα παραταχθούν χωρίς να έχουν βαθμολογικό κίνητρο, με το παιχνίδι να αποτελεί ευκαιρία για νέες παίκτριες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Στην αποστολή για την Ουγγαρία μετέχουν 13 πολίστριες, με την Ηλέκτρα Ψούνη να μεταβαίνει από τη Λιλ της Γαλλίας όπου και αγωνίζεται.

Οι «13» της αποστολής είναι οι Ελένη Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ηλέκτρα Ψούνη, Μιχαέλα Καλογεράκου, Ελένη Ξενάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικολέτα Ελευθεριάδου.

Μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, ο συνεργάτης του Βαγγέλης Πάτρας, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Γαρελίδη – Αρβανιτοπούλου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη Σεκεσφεχέρβαρ, στις 19.30 ώρα Ελλάδας με διαιτητές τους Ατίλιο Παολέτι (Ιταλία) και Μάικλ Τζάκις (Βρετανία). Παρατηρητής από πλευράς Fina ο Ζακ Ρασίν.

Η Βαθμολογία στον Όμιλο:
1.Ιταλία (43-40) 9
2.Ελλάδα (32-33) 3
3.Ουγγαρία (33-35) 3
Στην Τελική φάση (10-15 Ιουνίου, Κουνσάν Κίνα) ήδη έχει προκριθεί η Εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x