Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς Κολοβέτσιο για την πρόκριση

Τελικά ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για τον προσεχή αγώνα με την ΑΕΚ και δεν υπολογίζεται από τον Δέλλα για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Στον Δημήτρη Κολοβέτσιο ήταν στραμμένη σήμερα η προσοχή των ανθρώπων της ΑΕΚ, καθώς ο 23χρονος αμυντικός έδινε μάχη για να προλάβει τον προσεχή αγώνα με την Κέρκυρα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεαρός στόπερ είχε χτυπήσει στο γόνατο από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τους «Φαίακες».

Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο έκαναν αποθεραπεία. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ανάκογλου υπέστη ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, αλλά υπολογίζεται κανονικά για τον προσεχή αγώνα με τους νησιώτες.

Οι Μιγκέλ Κορδέρο, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Αμπλαγιέ Φαγέ έκαναν θεραπεία και στη συνέχεια (το μεσημέρι) θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Ανέστης, Ντούνης Π, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

Την Τετάρτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x