Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς Κολοβέτσιο στο Φάληρο

Αν και ιατρικά 100% έτοιμος, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Απών από τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30) θα είναι για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Αν και προπονείται εδώ και μέρες κανονικά, ο νεαρός αμυντικός κρίθηκε προφανώς ανέτοιμος από τον Τραϊανό Δέλλα, δεδομένου πως η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 8 Ιανουαρίου.

Πέραν αυτού, εκτός αποστολής έμειναν ο Αμπλαγέ Φαγέ, που ακολουθεί ατομικό, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση, καθώς και ο Άλεξ Ντακόλ που αποχώρησε χθες από το ματς με τα Χανιά με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Ο «Κολοσσός» επέλεξε ξανά για την αποστολή τον Μακόλεϊ Κρισάντους, αλλά και τους Πέτρο Μάνταλο και Βαγγέλη Πλατέλλα που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 12:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x