Αγγλία

Χωρίς Κουρτουά η Τσέλσι

Χωρίς τον Τιμπό Κουρτουά θα παραταχθεί η Τσέλσι στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Χαλ για την 16η αγωνιστική της Premier League, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο.

Δίχως τον Τιμπό Κουρτουά θα αντιμετωπίσει η Τσέλσι την Χαλ για την 16η αγωνιστική της Premier League, όπως ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Εκτός και ο Φάμπρεγκας λόγω τιμωρίας.

Ο προπονητής των «μπλε», στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι, αποκάλυψε ότι ο Βέλγος πορτιέρο είχε ένα μικρό μυϊκό τραυματισμό και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τις «τίγρεις».

«Ο Κουρτουά είχε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα στην προπόνηση και δεν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τη Χαλ. Τη θέση του θα πάρει ο Τσεχ, ο οποίος είχε έτσι κι αλλιώς την εμπιστοσύνη μας, ακόμα και όταν έπαιζε βασικός ο Κουρτουά. Ξέρουμε τι παίκτη διαθέτουμε. Δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα και σε κανέναν», ήταν τα λόγια του 51χρονου τεχνικού που στη συνέχεια μίλησε για την απουσία του Φάμπρεγκας.

«Ο Σεσκ είναι από τους καλύτερούς μας παίκτες μέχρι στιγμής, όμως είναι τιμωρημένος για το επόμενο παιχνίδι, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε γι αυτόν. Εμπιστεύομαι πλήρως τους παίκτες που έχω μαζί μου», είπα ο προπονητής των «μπλε», ενώ τέλος αναφέρθηκε στη φόρμα της ομάδας του.

«Παίζουμε πολύ καλά σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει ματς μέχρι στιγμής που να μην έχουμε πιάσει απόδοση. Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο απ' ότι κάνουμε τώρα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x