Κολύμβηση

Χωρίς Κουτίδη η προετοιμασία της Εθνικής

Με την απουσία της Ευαγγελίας Κουτίδη να προκαλεί εντύπωση ξεκινάει το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, που θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Χωρίς την Ευαγγελία Κουτίδη θα ξεκινήσει αύριο (Τρίτη 8/11) το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά με διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η Ευαγγελία Κουτίδη φαίνεται πως «πληρώνει» την δικαστική διαμάχη που άνοιξε με την ΚΟΕ, όταν αντέδρασε έντονα για το ότι δεν επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο Ολυμπιακό ντουέτο του Ρίο, παρότι ήταν μια από τις τρεις επιλαχούσες αθλήτριες που συναγωνιζόταν για τις δύο θέσεις ((μαζί με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευελίνα Παπάζογλου, οι οποίες τελικά εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Ρίο). Θυμίζουμε πως είχαν σταλεί αγωγές κατά τις ΚΟΕ, η οποία θεώρησε λανθασμένη την κίνηση της αθλήτριας.

Αναλυτικά τα ονόματα των 17 αθλητριών που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών:
Αρμάου Μαρία-Ελένη (ΚΟΗ), Γκεοργκίεβα Γιάννα (Ν.Ο. Χανίων), Δίπλα Ιφιγένεια (Νηρέας), Κοφίδη Βασιλική (ΝΟΒΑ), Κοφίδη Παρασκευή (ΝΟΒΑ), Μαλκογεώργου Σοφία (ΝΟΒ), Παπάζογλου Ευαγγελία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Πλατανιώτη Ευαγγελία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Σαραντίδη Σοφία (ΝΟΒ), Ταξοπούλου Αννα-Μαρία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Ταξοπούλου Αναστασία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Τσόλα Αθανασία, Φαραντούρη Βαλεντίνα (Νηρέας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x