Επικαιρότητα

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ σήμερα από 11:00 έως 16:00

Ακινητοποιημένα λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, 11:00 με 16:00, λόγω της στάσης εργασίας. Κανονικά θα λειτουργούν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Στις 12:00, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ζητώντας, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, μείωση της τιμής του εισιτηρίου, το οποίο από την Δευτέρα έχει αυξηθεί στα 1,40 ευρώ με διάρκεια 1,5 ώρας, προσλήψεις τακτικού προσωπικού, αύξηση της κρατικής επιχορήγησης για τις αστικές συγκοινωνίες, ανανέωση του στόλου των αστικών λεωφορείων και δημιουργία νέων γραμμών για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Επιπλέον, τα σωματεία εργαζομένων ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΠΟΣ και ΟΑΣΘ, ζητούν από την κυβέρνηση να σταματήσει τις ιδιωτικοποιήσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΕΕΣΣΤΥ & Τεχνικής Βάσης της ΣΤΑΣΥ.

«Η σφοδρή, καταστροφική λαίλαπα μέτρων, βαπτισμένη από τη σημερινή κυβέρνηση σαν "Συμφωνία με τους Εταίρους", αντί 3ο Μνημόνιο, επιβάλλει μία δυσκολότερη συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, που βέβαιο είναι ότι θα "ρημάξει" κάθε κεκτημένο, πλήττοντας και ακυρώνοντας κατακτήσεις ετών. Είμαστε έτοιμοι, όλοι μαζί, ενωτικά, να σταματήσουμε τα αδηφάγα σχέδιά τους εις βάρος του λαού» δηλώνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x