Stoiximan Super League

Χωρίς Μορένο και Θεοδωρίδη στη Λιβαδειά

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και μοναδικές αλλά σημαντικές απουσίες είναι αυτές του Μορένο και του Θεοδωρίδη.

Τα μοναδικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Μάκης Χάβος ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό είναι αυτά του Μορένο και του Θεοδωρίδη οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στην Λειβαδιά αφού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ο πρώτος ακολούθησε θεραπεία ενώ ο δεύτερος έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο Μορένο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με πέντε γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές και σίγουρα η απουσία του επηρεάζει τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή του Παναιτωλικού απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές :

Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κόρμπος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Καλογέρης, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Να τονίσουμε πως οι Αγρινιώτες αν δεν ηττηθούν στα επόμενα τρία παιχνίδια με Λεβαδειακό, Παναθηναικό και Πανιώνιο θα ισοφαρίσουν την περυσινή παρόμοια επίδοση τους με οχτώ συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και όπως τονίζουν στις τάξεις της ομάδας κάτι τέτοιο προσπαθούν να επιτύχουν.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκουλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x