Ελλάδα

Χωρίς Μπατίστα, αλλά με Ράιτ

Δίχως τον Ουρουγουανό σέντερ, αλλά με τον Αμερικανό να ξεπερνά τις ενοχλήσεις του στη γάμπα και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ταξιδεύει για την Αμαλιάδα ο Παναθηναϊκός.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τη γνωστή απουσία του Εστεμπάν Μπατίστα θα παίξει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς πρωταθλήματος με τον Κοροιβο Αμαλιάδας. Ο Ουρουγουανός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και «κόπηκε» από την αποστολή.

Τη θέση του Μπατίστα, πήρε ο Γιώργος Διαμαντάκος. Αντιθέτως, στα πλάνα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι ο Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση στην πόλη της Ηλείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x