Stoiximan Super League

Χωρίς Ναβάρο και διεθνείς…

Χωρίς τον Τσίμο Ναβάρο, που έλειπε με άδεια και τους διεθνείς Γκοϊάν και Κουρμπέλη, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι μετά το διήμερο ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο, επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τις οποίες ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Στάικος Βεργέτης είχε στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές , πλην των Ναβάρο, Γκοιάν και Κουρμπέλη. Ο πρώτος ταξίδεψε με άδεια στην Ισπανία, ενώ οι άλλοι δύο έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Ρουμανίας και την εθνική Ελπίδων αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά τρέξιμο και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στα τελειώματα. Στο τέλος, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό διπλό διάρκειας δύο δεκαλέπτων.

Το μισό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζαραδούκας, κάνοντας τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Το προπονητικό επιτελείο προτίμησε να μην τον επιβαρύνει, καθώς τις προηγούμενες μέρες είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ώστε από την Τρίτη (15/10) να είναι σε θέση να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x