Ελλάδα

Χωρίς Παππά με Τρίκαλα

Πρόβλημα από το ματς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αποκόμισε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος θα χάσει τον αγώνα με τα Τρίκαλα για την Α1. Απών και ο Τζέιμς Γκιστ, αλλά θα παίξει κανονικά την τέταρτη αγωνιστική.

Με ένα θέμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την επομένη του θριάμβου με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, καθώς διεγνώσθη πως ο Νίκος Παππάς αποκόμισε θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο από το ματς με τους Τούρκους.

Αυτό σημαίνει πως ο 24χρονος γκαρντ θα χάσει σίγουρα τον αγώνα των «πράσινων» με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (3/11) για να γνωστοποιηθεί αν θα προλάβει το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (7/11).

Παράλληλα, από το πρόγραμμα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς απουσίασε και ο Τζέιμς Γκιστ διότι υποβλήθηκε σε εξαγωγή δοντιού.

Σε αντίθεση με τον Παππά πάντως, ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού» υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί το Σάββατο (1/11) και στην συνέχεια να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού για τα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x